Disa shpenzime për fëmijët janë të panevojshme

Të rrisësh fëmijë, këtë e dinë të gjithë prindërit,...

Trëndafili i egër, thesari i maleve shqiptare

Trëndafili i egër (Rosa Canina) është shkurre e egër...

Angazhimi “i hekurt” i SHBA për mbrojtjen e Izraelit nuk do të ndryshojë

SHBA përsëriti sot se angazhimi i saj për mbrojtjen...
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Murati: Projektligji për ndarjet buxhetore për vitin 2023, është më i larti ndonjë herë

Extra AL PVC

Gjatë shqyrtimit në lexim të dytë të Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për vitin 2023 në kuvend, ministri i Financave, Hekuran Murati duke kërkuar nga deputetët që ta mbështesin këtë projektligj, ka thënë se buxheti 2023 është më i larti ndonjë herë në vend, mbi 3.2 miliardë.

Ministri Murati tha se në projektbuxheti 2023 i plotëson nevojat dhe prioritetet e qeverisë dhe nevojat e qytetarëve.

Murati: Projektbuxheti për 2023 më i larti ndonjë herë

“Projektligji për ndarjet buxhetore për vitin 2023, është një buxhet më I larti ndonjë herë, e kap vlerën mbi 3.2 miliardë euro ose 3 miliardë e 212 milionë euro, por nëse merren parasysh edhe amendamentet që kanë kaluar në komision, atëherë tejkalon shifrën prej 3 miliardë e 225 milionë euro. Grupi punues ka shqyrtuar amendamentet, kanë qenë kryesisht disa ndryshime që janë bërë për të akomoduar projektet që janë me marrëveshje financiare ndërkombëtare… Ka pasur edhe disa korrigjime të tjera të cilat bashkë me anëtarët e komisionit I kemi trajtuar, ndërsa një pjesë e madhe e amendamenteve nuk janë miratuar. Në tërësi është një buxhet I hartuar, I cili plotëson nevojat dhe prioritetet e qeverisë dhe nevojat e qytetarëve. Ju ftoj edhe një herë që bashkë me amendamentet që ka miratuar komisioni, ta mbështesni këtë projektligj”, tha Murati.

Ndërsa, Kryetari komisionit për Buxhet, Punë dhe Tranfere, Armend Muja tha se komisioni ka shqyrtuar dhe ka vendosur që projektbuxheti të miratohet me amendamente.

Muja: Komisioni ka miratuar projektbuxhetin me amendamente

“Komisioni për Buxhet ka shqyrtuar projektligjin për buxhetin 2023 dhe ka vendor që ky projektligj të miratohet me amendamente e propozuara nga Komisioni funksional të miratohet”, tha ai. /TV Arbëria   

spot_img

Të fundit

Disa shpenzime për fëmijët janë të panevojshme

Të rrisësh fëmijë, këtë e dinë të gjithë prindërit,...

Trëndafili i egër, thesari i maleve shqiptare

Trëndafili i egër (Rosa Canina) është shkurre e egër...

Angazhimi “i hekurt” i SHBA për mbrojtjen e Izraelit nuk do të ndryshojë

SHBA përsëriti sot se angazhimi i saj për mbrojtjen...

Pse disa njerëz nuk e gjejnë dot dashurinë e vërtetë?

Pavarësisht zhvillimit të rrjeteve sociale, rreth 50% e të...

Disa shpenzime për fëmijët janë të panevojshme

Të rrisësh fëmijë, këtë e dinë të gjithë prindërit, është e kushtueshme. Sipas statistikave, një familje amerikane shpenzon rreth 11 000 dollarë vetëm për vitin...

Trëndafili i egër, thesari i maleve shqiptare

Trëndafili i egër (Rosa Canina) është shkurre e egër deri në tre metra e degëzuar dhe me gjemba të fortë, me lule në ngjyrë...

Angazhimi “i hekurt” i SHBA për mbrojtjen e Izraelit nuk do të ndryshojë

SHBA përsëriti sot se angazhimi i saj për mbrojtjen e Izraelit mbetet “i hekurt” dhe se nuk dëshiron të shohë një luftë më të...