Të fundit:

3 mënyra si “të shpëtoni” nga dikush që flet shumë

Të gjithë kemi një person në familje ose në...

Arsyeja më e mirë përse nuk bën të grindemi

Ndonëse shumica e ekspertëve do të thonë që është...

Gjashtë gjëra MOS ia tregoni askujt!

E para që duhet të mbroni si sekret, thonë...
ISP BroadcastISP Broadcast

​Ambasadori gjerman Rohde: Zgjedhjet në veri duhet të shtyhen

ISP Broadcast

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka thënë se zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri duhet të shtyhen, pas incidenteve të fundit atje.

Rohde ka shpërndarë postimin e Ambasadorit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier, ku ai thotë se s’janë kushtet të mbahen zgjedhjet tani.

Rohde ka thënë se pajtohet me këtë që ka thënë Hovenier dhe se është e dukshme se me situatën aktuale, nuk është e përshtatshme mbajtja e zgjedhjeve tani. “Pajtohem me kolegun tim nga Shtetet e Bashkuara se zgjedhjet duhet të shtyhen. Është e dukshme se me situatën aktuale, nuk është e përshtatshme që ato të mbahen tani”, ka shkruar Rohde./TV Arbëria

spot_img

Të fundit

3 mënyra si “të shpëtoni” nga dikush që flet shumë

Të gjithë kemi një person në familje ose në...

Arsyeja më e mirë përse nuk bën të grindemi

Ndonëse shumica e ekspertëve do të thonë që është...

Gjashtë gjëra MOS ia tregoni askujt!

E para që duhet të mbroni si sekret, thonë...

Ja pse truri ynë lodhet pasdite!

Nëse ndjeheni të lodhur dhe të përgjumur pas dreke,...

3 mënyra si “të shpëtoni” nga dikush që flet shumë

Të gjithë kemi një person në familje ose në zyrë që flet gjatë gjithë kohës. Disa njerëz thjesht shprehin mendimet e tyre dhe nuk...

Arsyeja më e mirë përse nuk bën të grindemi

Ndonëse shumica e ekspertëve do të thonë që është mirë të mos i mbajmë brenda nesh ndjenjat, qofshim të këndshme apo më pak të...

Gjashtë gjëra MOS ia tregoni askujt!

E para që duhet të mbroni si sekret, thonë dijetarët, janë planet tuaja largpamëse. Kjo botë, ndonëse është e krijuar në të vërtetën, megjithatë kërkon...