Të fundit:

Pieter Feith: Situata e Kosovës dhe Serbisë më e keqe sesa para 10 vitesh

Ish-përfaqësuesi civil ndërkombëtar për Kosovën dhe ish-përfaqësues special i...

Kurti: Sulmi terrorist në veri kishte qëllim aneksimin e veriut të Kosovës

Kryeministri Albin Kurti është deklaruar sërish pas sulmit terrorist...

Sot nis viti akademik në Shqipëri, rreth 20 mijë studentë për herë të parë

Në të gjitha universitetet e Shqipërisë nis sot viti...
ISP BroadcastISP Broadcast

Gjykata në Prishtinë dënon E. C. me mbi 2 vite burg dhe 6 mijë euro gjobë për falsifikim të dokumenteve

ISP Broadcast

I akuzuari E.C është shpallur fajtor nga Gjykata Themelore në Prishtinë dhe është dënuar me burgim në kohëzgjatje prej 2 vite e 6 muaj dhe me gjobë në vlerë prej 6.000 euro, për veprat penale Legalizim i përmbajtjes së rreme dhe falsifikimi i dokumentit.

Njoftimi i plotë i gjykatës:

Prishtinë, 07 dhjetor 2022 – Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti i Përgjithshëm Penal ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit E.C për veprën penale Legalizim i përmbajtjes se rreme nga neni 395 paragrafi 1 dhe 2 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës së Kosovës, Mashtrimi nga neni 323, paragrafi 4 lidhur me paragrafi 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës dhe Falsifikimi i dokumentit nga neni 390, par 2 lidhur me paragrafi 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

I akuzuari E.C është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim unik me burgim në kohëzgjatje prej 2 (dy) vite e 6 (gjashtë) muaj dhe dënim me gjobë në vlerë prej 6.000( gjashtë mijë) për veprat penale Legalizim i përmbajtjes se rreme nga neni 395 paragrafi 1 dhe 2 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës së Kosovës, Mashtrimi nga neni 323, paragrafi 4 lidhur me paragrafi 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës dhe Falsifikimi i dokumentit nga neni 390, par 2 lidhur me paragrafi 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

Kundër këtij aktgjykimi, palët kanë të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit të Kosovës, përmes Gjykatës Themelore në Prishtinë. /TV Arbëria

spot_img

Të fundit

Kurti: Kontrollet e vazhdueshme të domosdoshme me rastin e muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

Kryeministri Albin Kurti, tha se zbulimi i hershëm i...

Pieter Feith: Situata e Kosovës dhe Serbisë më e keqe sesa para 10 vitesh

Ish-përfaqësuesi civil ndërkombëtar për Kosovën dhe ish-përfaqësues special i...

Kurti: Sulmi terrorist në veri kishte qëllim aneksimin e veriut të Kosovës

Kryeministri Albin Kurti është deklaruar sërish pas sulmit terrorist...

Sot nis viti akademik në Shqipëri, rreth 20 mijë studentë për herë të parë

Në të gjitha universitetet e Shqipërisë nis sot viti...

Kurti: Kontrollet e vazhdueshme të domosdoshme me rastin e muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

Kryeministri Albin Kurti, tha se zbulimi i hershëm i kancerit është parakusht që të shpëtohen jetë njerëzish. Ai në lansimin e fushatën ndërgjegjësuese me...

Pieter Feith: Situata e Kosovës dhe Serbisë më e keqe sesa para 10 vitesh

Ish-përfaqësuesi civil ndërkombëtar për Kosovën dhe ish-përfaqësues special i BE-së, Pieter Feith, ka thënë se Serbia dhe Kosova po humbasin kohë, duke iu referuar...

Kurti: Sulmi terrorist në veri kishte qëllim aneksimin e veriut të Kosovës

Kryeministri Albin Kurti është deklaruar sërish pas sulmit terrorist nga grupe të armatosura serbe në veri të vendit. Ai në një postim në platformën X...