Të fundit:

Ushqimet e përpunuara rrisin rrezikun nga sëmundjet e zemrës

Ushqimet shumë të përpunuara siç janë ushqimi i gatshëm,...

Thëniet më të bukura nga Charlotte Brontë

Charlotte Brontë ishte një romanciere dhe poete angleze, më...

Thënie të urta nga Margaret Mead

Margaret Mead ishte një antropologe kulturore amerikane e cila...
ISP BroadcastISP Broadcast

Anëtarët e KKZ-ve nuk janë të gatshëm të shkojnë në vendin e tyre të punës në komunat veriore meqë nuk ka siguri

ISP Broadcast

Anëtarët e KKZ-ve kanë deklaruar se nuk janë të gatshëm të shkojnë në vendin e tyre të punës në zyrat që ndodhen në katër komunat veriore meqë nuk ka siguri.

Në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Burim Ahmetaj ka thënë se ata kanë deklaruar se nuk do të shkojnë në asnjë mënyrë në këto rrethana pasi që është në pyetje siguria fizike.

Anëtarët e KQZ-së kanë thënë se duhet të shihet mundësia e zëvendësimit të tyre por kanë shtuar se duhet t’ u krijohet mundësi për të kryer punën e tyre.   /TV Arbëria

spot_img

Të fundit

Ushqimet e përpunuara rrisin rrezikun nga sëmundjet e zemrës

Ushqimet shumë të përpunuara siç janë ushqimi i gatshëm,...

Thëniet më të bukura nga Charlotte Brontë

Charlotte Brontë ishte një romanciere dhe poete angleze, më...

Stresi lirohet nga vitaminat B dhe C

Nëse dëshironi të liroheni nga stresi, tashmë e keni...

Kivi ndihmon kundër aciditetit në trup

Shumica dërmuese e njerëzve kanë pH të gjakut që...

Ushqimet e përpunuara rrisin rrezikun nga sëmundjet e zemrës

Ushqimet shumë të përpunuara siç janë ushqimi i gatshëm, drithërat dhe kripërat, ngre rrezikun e një sulmi në zemër ose në tru, ndërsa shkencëtarët...

Thëniet më të bukura nga Charlotte Brontë

Charlotte Brontë ishte një romanciere dhe poete angleze, më e madhja nga tre motrat Brontë romanet e të cilës u bënë klasikë të letërsisë...

Stresi lirohet nga vitaminat B dhe C

Nëse dëshironi të liroheni nga stresi, tashmë e keni përgjigjen. Ky fenomen shkakton ndryshime në relacionet metabolike si dhe zvogëlon kompleksin e vitaminave B...