Të fundit:

Përse fëmijët e preferojnë njërin prind më shumë?

Një anketim i kryer nga një sajt që i...

3 mënyra si “të shpëtoni” nga dikush që flet shumë

Të gjithë kemi një person në familje ose në...

Arsyeja më e mirë përse nuk bën të grindemi

Ndonëse shumica e ekspertëve do të thonë që është...
ISP BroadcastISP Broadcast

Zgjedhjet në veri, KQZ del me njoftimin e fundit

ISP Broadcast

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar subjektet politike, OJQ-të, organizatat qeveritare dhe ndërqeveritare, organizatat ndërkombëtare të specializuara të cilat merren me zgjedhjet dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut, mediet si dhe përfaqësuesit e vendeve të huaja, se është duke vazhduar afati për dorëzimin e kërkesës për t’u akredituar për vëzhgimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të komunave: Mitrovicë e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan.

“Dorëzimi i kërkesës për akreditimin e vëzhguesve të subjekteve politike të certifikuara  do të përfundojë më 12 dhjetor 2022. Dorëzimi i kërkesës për akreditimin e vëzhguesve të OJQ-ve vendore e ndërkombëtare, përfaqësuesit e vendeve të huaja dhe mediave do të përfundojë më 13 dhjetor 2022”, thuhet në njoftim.

“Vetëm vëzhguesit e akredituar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mund t’i vëzhgojnë këto zgjedhje”.    /TV Arbëria

 

spot_img

Të fundit

7 shenja fizike se po kaloni në depresion

Shumica prej jush mund t’i dinë simptomat standarde të...

Përse fëmijët e preferojnë njërin prind më shumë?

Një anketim i kryer nga një sajt që i...

3 mënyra si “të shpëtoni” nga dikush që flet shumë

Të gjithë kemi një person në familje ose në...

Arsyeja më e mirë përse nuk bën të grindemi

Ndonëse shumica e ekspertëve do të thonë që është...

7 shenja fizike se po kaloni në depresion

Shumica prej jush mund t’i dinë simptomat standarde të depresionit, si nervozizmi, lodhja dhe ndjesia e ankthit. Por për dhimbjet e muskujve, problemet me stomakun...

Përse fëmijët e preferojnë njërin prind më shumë?

Një anketim i kryer nga një sajt që i dedikohet vetëm prindërve ka treguar se 90% e prindërve të anketuar kanë thënë se fëmijët...

3 mënyra si “të shpëtoni” nga dikush që flet shumë

Të gjithë kemi një person në familje ose në zyrë që flet gjatë gjithë kohës. Disa njerëz thjesht shprehin mendimet e tyre dhe nuk...