Të fundit:

Arrestohet shtetasi turk në Aeroport, dyshohet se tentoi të udhëtojë me letërnjoftim fals

Policia ka arrestuar një person nën dyshimin se ka...

Rritet niveli i ujit në Batllavë e Badoc – Mjeku bën thirrje për kursim të ujit të pijshëm

Niveli i ujit në liqenin akumulues të Batllavës është...

Gashi: Spanja në mënyrë të poshtër na përjashtoi nga Evropiani i Karatesë

Spanja është bërë edhe njëherë tjetër pengesë që Kosova...
ISP BroadcastISP Broadcast

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

ISP Broadcast

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se nesër do të mbahet mbledhja e Kryesisë nga ora 09:30. Në rend dite janë pikat e papërfunduara nga seanca plenare e datës 7 dhe 24 tetor, ndërsa do të diskutohet edhe për pikat e papërfunduara të datës 18 nëntor.

Rendi i ditës:

I. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mëparshme,

II. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 7 dhe 24 tetor dhe 18 nëntor 2022: 8.    Votimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në sektorin e shëndetësisë,

 1. Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2021,
 2. Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës për vitin 2021.III. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 15, 22, 23 shtator 2022:9. Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-123 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që kanë të bëjnë me racionalizimin dhe vendosjen e vijave llogaridhënëse të agjencive ekzekutive,
 3. Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-147 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04-131 për Skemat Pensionale të Financuara nga Shteti,
 4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisionit të Pavarur të Mediave për vitin 2021,
 5. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare për vitin 2021,
 6. Shqyrtimi i Raportit të Performancës së Ndërmarrjeve Publike Qendrore për vitin 2020,
 7. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit nr.05/L-003 për Mbikëqyrjen Elektronike të Personave të Cilëve u Kufizohet Lëvizja me Vendim të Gjykatës,
 8. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit nr.06/L-010 për Noterinë,
 9. Shqyrtimi i Rekomandimeve të dala nga shqyrtimi i Raportit të Auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Universitetit të Prishtinës për vitin 2021.IV. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 14 tetor 2022:12. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-172 për Sigurinë e Përgjithshme të Produkteve,
 10. Shqyrtimi i Propozim-rezolutës në lidhje me mosrealizimin e projekteve kapitale të Qeverisë gjatë vitit 2022,
 11. Zgjedhja e dy (2) anëtarëve të Këshillit Gjyqësor të Kosovës,
 12. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2021.
 13. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, më 10 dhe 24 nëntor 2022:11. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-168 për Prokurorinë Speciale,
 14. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-187 për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit nr. 08/L-032 të Procedurës Penale,
 15. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-188 për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit nr. 06/L-074 Penal i Republikës së Kosovës,
 16. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-184 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L-024 për trajtimin e ndërtimeve pa leje,
 17. Shqyrtimi i kërkesës së Fondit të Kursimeve Pensionale për caktimin e taksave vjetore për vitin 2023,
 18. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2021,
 19. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës për vitin 2021,
 20. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës për vitin 2021,
 21. Shqyrtimi i rekomandimeve të dala nga shqyrtimi i Raportit të Auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Telekomit të Kosovës për vitin 2021.VI. Propozimi i rendit të ditës për Seancën plenare të radhës:1. Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
 22. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
 23. Pyetjet parlamentare,
 24. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-146 për Zbatimin e Sanksioneve Financiare Ndërkombëtare të Shenjëstruara,
 25. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-099 për Borxhin Shtetëror dhe Garancitë Shtetërore,
 26. Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-180 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit Nr. 06/L-048 për Këshillin e Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës,
 27. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-176 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përmbajnë procedura të veçanta administrative dhe harmonizimin e tyre me Ligjin nr. 05/L-031 për procedurën e përgjithshme administrative,
 28. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-192 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L-034 për Mbrojtjen e Konsumatorit,
 29. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-182 për Konfliktet Administrative,
 30. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-191 për Ekspertët Gjyqësor,
 31. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-194 për Sistemin Qendror të Evidencës Penale të Kosovës,
 32. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-186 për Rregullat e Trafikut Rrugor,
 33. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-062 për faljen e masave ndëshkimore të vendosura gjatë periudhës së Pandemisë COVID-19,
 34. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-196 për Pagat në sektorin publik,
 35. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-197 për Zyrtarët publik,
 36. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, nr.01/110, datë 29.11.2022, për zgjatjen e masave emergjente në furnizimin e energjisë edhe për 30 ditë,
 37. Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë,
 38. Shqyrtimi i rekomandimeve të dala nga shqyrtimi i Raportit të Auditimit për pasqyrat financiare vjetore të KRM Pastrimi Sh.A, për vitin 2021,
 39. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Akademisë së Drejtësisë për vitin 2021,
 40. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Organit Shqyrtues të Prokurimit për vitin 2021,
 41. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisionit Rregullator të Prokurimit Publik për vitin 2021,
 42. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2021,
 43. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për vitin 2021,
 44. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Statistikave të Kosovës për vitin 2021,
 45. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr. 06/L-021 për kontrollin e brendshëm të financave publike,
 46. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr.06/L-087 për Kompetencat e Zgjeruara për Konfiskimin e Pasurisë,
 47. Shqyrtimi i Planit Kombëtar të Radio-frekuencave,
 48. Formimi i Komisionit Ad-hoc për hartimin e Projektligjit për zhvillimin e procesit të vlerësimit kalimtar,
 49. Formimi i Komisionit Ah-hoc për përzgjedhjen e një (1) anëtari të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës nga komuniteti shqiptar,
 50. Zgjedhja e tre (3) anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave,
 51. Zgjedhja e një (1) anëtari të Bordit për Ankesa të Mediave,
 52. Zgjedhja e një (1) zëvendësi të Avokatit të Popullit nga radhët e komuniteteve që nuk janë shumicë në Kosovë.VII.
 53. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesaveVendi: C301Koha: 09:30    /TV Arbëria
spot_img

Të fundit

Osmani nga Krusha: Ne luftuam për liri, ta mbrojmë këtë të vërtetë që po mundohet të tjetërsohet

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, në 24 vjetorin e...

Arrestohet shtetasi turk në Aeroport, dyshohet se tentoi të udhëtojë me letërnjoftim fals

Policia ka arrestuar një person nën dyshimin se ka...

Rritet niveli i ujit në Batllavë e Badoc – Mjeku bën thirrje për kursim të ujit të pijshëm

Niveli i ujit në liqenin akumulues të Batllavës është...

AAK sot mban konferencë për media

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës sot do të mbajë...

Osmani nga Krusha: Ne luftuam për liri, ta mbrojmë këtë të vërtetë që po mundohet të tjetërsohet

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, në 24 vjetorin e masakrës në Krushë të Madhe, ka thënë se plagët nga kjo masakër janë ende të...

Arrestohet shtetasi turk në Aeroport, dyshohet se tentoi të udhëtojë me letërnjoftim fals

Policia ka arrestuar një person nën dyshimin se ka kryer veprën penale ‘falsifikim të dokumentit’. Siç bëhet e ditur, shtetasi turk është arrestuar në Aeroportin...

Rritet niveli i ujit në Batllavë e Badoc – Mjeku bën thirrje për kursim të ujit të pijshëm

Niveli i ujit në liqenin akumulues të Batllavës është në nivelin maksimal, derisa rritje ka edhe në liqenin e Badocit. Sidoqoftë nga Kompania Rajonale...