Të fundit:

Policia u bën thirrje shoferëve: Kujdes nga mjegulla, mbani nën kontroll shpejtësinë

Policia e Kosovës u ka bërë thirrje shoferëve për...

Blerim Isufaj zgjidhet kryeprokuror i Prokurorisë Speciale

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) me 9 vota për,...

63 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

Në 24 orët e fundit në vendin tonë kanë...
ISP BroadcastISP Broadcast

Hapet konkursi për t’u bërë ushtar i Kosovës, këto janë kushtet

ISP Broadcast

Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës, ka hapur konkurs për pranimin e 612 ushtarëve aktiv dhe 388 ushtarëve rezervë.

Ky konkurs është i hapur nga data 15.12.2022 deri më 15.01.2023.

Më poshtë i gjeni kriteret e aplikimit:

  • Të jetë shtetas i Republikës së Kosovës,

 

  • Të kenë zotësi të plotë për të vepruar;

 

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme,

 

  • Të ketë aftësi të nevojshme shëndetësore dhe fizike për vendin e shërbimit;

 

  • Të mos jenë të dënuar për vepra penale me vendim të formës së prerë;

 

  • Të kenë figurë të pastër dhe të mos kenë probleme dëbimi nga shtetet tjera;

 

  • Të jetë i moshës 18 – 25 vjeçarë në datën e aplikimit;

 

  • Të ketë gjatësi trupore jo më pak se 165 cm për meshkuj dhe 160 cm për femra.

 

  • Të mos kenë tatuazhe në fytyrë, qafë dhe parakrah nga pjesa e bicepsit e deri te gishtat e dorës duke përfshirë edhe pirsingun; (Kandidatët të cilët bartin tatuazhe në fytyrë, qafë dhe parakrah nga pjesa e bicepsit e deri të gishtat e dorës duke përfshirë edhe pirsingun, në rast përzgjedhje janë të obliguar të bëjnë heqjen e tyre paraprakisht në afatin kohor; deri në fillimin e shkollimit për kadet, në të kundërtën do të diskualifikohen);

Linku për Aplikim:https://rekrutimi.fsk-rks.org/Apply

/TV Arbëria

spot_img

Të fundit

Policia u bën thirrje shoferëve: Kujdes nga mjegulla, mbani nën kontroll shpejtësinë

Policia e Kosovës u ka bërë thirrje shoferëve për...

Blerim Isufaj zgjidhet kryeprokuror i Prokurorisë Speciale

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) me 9 vota për,...

63 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

Në 24 orët e fundit në vendin tonë kanë...

Përleshje mes pesë personave në Graçanicë

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Graçanicë ka...

Policia u bën thirrje shoferëve: Kujdes nga mjegulla, mbani nën kontroll shpejtësinë

Policia e Kosovës u ka bërë thirrje shoferëve për kujdes gjatë vozitjes, sidomos gjatë mjegullës ku zvogëlohet dukshmëria. Policia ka kërkuar në një postim në...

Blerim Isufaj zgjidhet kryeprokuror i Prokurorisë Speciale

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) me 9 vota për, një kundër e ka zgjedhur Blerim Isufaj për Kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale të Republikës së...

63 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

Në 24 orët e fundit në vendin tonë kanë ndodhur 63 aksidente trafiku, ku 25 janë me të lënduar dhe 38 me dëme materiale. Sipas...